فشار چشم

فشار چشم

مایع زلالیه در پشت لایه رنگی چشم تولید میشود و به وسیله سوراخ مردمک به بخش قدامی چشم جریان پیدا می کند و نهایتاً در دور قرنیه خارج می گردد.فشار چشم ،فشار بافت درونی چشم می باشد و این چرخه ی جریان زلالیه منجر به ثابت ماندن فشار داخل چشم میگردد.

پرفشاری چشم، ازجمله بیماری‌هایی است که بسیار آرام و خاموش می‌تواند بینایی افراد را دچار مشکل کند. فشار چشم بالا برای مدت طولانی، باعث ایجاد صدمه به عصب بینایی و نهایتا کم‌بینایی و نابینایی دائمی می‌شود. این بیماری معمولاً فاقد هر گونه علامت یا نشانه ای بوده وغالباً از طریق معاینات دوره ای که توسط چشم پزشک انجام میشود شناسایی می گردد.

فشار بالا یکی از عوامل ایجاد آب سیاه یا گلوکوم است. آب سیاه حاد زاویه بسته وضعیتی است که مایع داخل چشم نمیتواند تخلیه شود و فشار چشم به قدری بالا میرود که به عصب های بینایی آسیب میرساند.

علائم آب سیاه حاد زاویه بسته شامل قرمزی چشم ، کاهش بینایی، گشاد شدن مردمک، استفراغ، تهوع، سردرد و اثر هاله ای در هنگام نگاه کردن به نور، می باشد. در صورت مشاهده این علائم حتما به متخصص چشم مراجعه نمایید  تا با روند درمان آشنا و معالجه شوید.

علت افزایش فشار چشم

ضربه به چشم ،استفاده از برخی از داروها مانند کورتون های استروئیدها، برخی از بیماری های چشمی مانند نزدیک بینی ، گلوکوم ، دیابت، افزایش سن و  سابقه خانوادگی افزایش فشار داخل چشمی از عوامل افزایش فشار خون هستند . مصرف الکل و کافئین نیز میتواند باعث تغییرات موقت در فشار داخلی چشم شود.

برای مطالعه ادامه مطلب و پرسش و پاسخ از دکتر رجبی به لینک زیر مراجعه کنید:

فشار چشم


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خلوت آنی Joe Ronnie دانلود مقاله و تحقيق برکه ی نیلو دبیرستان البرز تور از تبریز 09197977577 | ردیاب گنج یاب بیوتارا bio tara